Sunday, April 13, 2008

Gambar Shooting Ashraf Muslim @ Matic, Jalan Ampang

Selesai sahaja Showcase Sean Kingston di Zouk KL, Budiey dan geng singgah sekejap di Malaysia Tourism Centre, untuk mengikuti rehearsal Teater Muzikal Patung Kertas. Sampai sahaja di dewan, sesi latihan dah pun tamat. Patutlah, jarum jam di tangan menunjukkan jam 11.30 malam. Jadi, kami pun lepak-lepak dengan krew produksi. Sembang kosong pasal perkembangan teater muzikal lakonan Dato' Jalaluddin Hassan, Eby Yus dan Ashraf Muslim ini. Katanya, persiapan berjalan lancar dan setakat ini dalam proses 90% sudah pun siap. Sensasi Selebriti turut dijemput untuk mengikuti full dress rehearsal yang akan berlangsung esok. Alamak, bertindih la pula dengan Konsert Celine Dion yang akan berlangsung di Stadium Merdeka. Macamana ni?

Dalam pada borak-borak tu, muncul pelakon kacak Ashraf Muslim. Pelakon Drama Impak Maksima The Series ini dalam proses latihan untuk melembutkan dirinya untuk memegang watak Mak Nyah dalam teater ini. Menjadi atau tidak korang boleh tonton teater muzikal hebat ini bermula 24 April ini di Matic, Jalan Ampang.Gambar Ashraf Muslim di sisi kereta kesayangannya.

Kepada pembaca Sensasi Selebriti, Budiey dengan kerjasama Karya Prima akan memberikan 5 keping tiket percuma dalam peraduan yang akan disiarkan pada hari Isnin ini. Tunggu ya dan jangan lupa menyertainya!

Alang-alang dah si model Ashraf ni ada depan mata, Budiey terus ajak dia buat shooting di sekitar letak kereta Matic. Sepanjang mengenali Ashraf Muslim, Budiey tengok dia ni begitu mementingkan imej, berdisiplin, mementingkan masa, tidak suka dengan gossip murahan dan suka mengusik orang.


Budiey perasan nama Ashraf Muslim bertambah meletop sekarang ini. Bulan Mei ini, dia muncul jadi cover boy untuk majalah Cosmopolitan. Tidak pernah lagi Cosmopolitan ambil lelaki sebagai untuk menghiasi kulit majalah dan Ashraf adalah orang yang bertuah memecah tradisi majalah urban itu. Tahniah, dude!

Untuk peminat Ashraf Muslim, sila layari blog beliau:

http://ashrafmuslim.blogspot.com


BergayaMahu ke puncak setinggi KLCC?Ada stailFuturistikPandangan tajamPositif thinking. Yakin boleh!Model paling kacak? Kacak ker?


[tags]ashraf muslim, metroseksual, gambar selebriti, matic, ads, advertisement, sherry, wikipedia, Blog, buat iklan, free, geo cpm, how to, Idea, make money, malaysia advertiser, marketing team, nuffnang, publisher, skill, skyler, technique, tips, pelakon sensasi, hot, dramatic, tips photography[/tags]

No comments: